Llom de porc amb llima

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de rellomello de porc
  • 100 ml de vi sec
  • 10 g de comí mòlt
  • 2 dent de all
  • 30 g de rodanxes de llima
  • 2 g de coriandre picat
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre

La preparació

  • Llava el llom de porc i elimina’n tot el greix possible, eixuga’l amb paper de cuina i trosseja’l en daus d’uns 2 cm. Frig els daus de porc en l’oli, remenant amb una cullera de fusta perquè no s’apeguen.
  • Quan estiguen daurats, agrega-hi la meitat del vi i del comí. Pela els alls, pica’ls i afig-los a la carn. Salpebra-ho al gust. Apuja el foc fins que el líquid bulla, i després torna a abaixar-lo fins que el llom estiga mitjà fet.
  • Afig-hi la resta de vi i del comí i les rodanxes de llima, cada una partida en quatre. Deixa que continue coent-se, remenant perquè no s’apegue. Finalment, abans d’apagar el foc, agrega-hi el coriandre i servix-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
2 g

Grases14.2 g

Kcal274

Proteïnes30.4 g